Online schoenen kopen zorgt voor veel gemak en plezier!

Het zal je ongetwijfeld bekend voorkomen, je heb een nieuwe paar schoenen nodig, maar weet niet waar je de schoenen gaat kopen, want er is zoveel keus… of toch niet. Natuurlijk stel je een aantal eisen op. Zoals het budget en het type schoen. En in de meeste gevallen hebben vrouwen ook nog eens een voorkeursmerk. Tja, wat ga je doen? Uiteraard kan je de stad in lopen en alle winkels die schoenen verkopen na lopen en passen.

Als je na lang zoeken een hele mooie paar schoenen hebt gevonden, dan wil je ze ook graag direct kopen en aantrekken. Met name vrouwen kopen hun damesschoenen op gevoel, maar is dat wel de juiste oriëntatiewijze? Ik heb de afgelopen week na lang zoeken nieuwe schoenen gekocht en om elkaar een beetje te helpen heb ik een aantal tips bij elkaar verzameld om jouw aankoopproces te vergemakkelijken. Want je wilt natuurlijk niet dat je na het kopen van je nieuwe schoenen naderhand spijt krijgt omdat ze knellen of juist te groot zijn.

Praktische tips

Voor het kopen van nieuwe schoenen heb ik een aantal praktische tips of vragen opgesteld die je kunnen helpen bij het kopen van nieuwe schoenen.

  • Tip 1: Stel een budget op.
  • Tip 2: Ga je de stad in of ga je online kopen?
  • Tip 3: De oude collectie is meestal afgeprijsd. Eventueel kan je schoenen uit de vorige collectie van een duurder merk kopen.
  • Tip 4: Houd er rekening mee dat lederen schoenen na een paar uur lopen uitzetten.
  • Tip 5: Vraag altijd of retourneren een optie is en wat de voorwaarden zijn.

Mijn ervaring: online schoenen kopen

Ik heb mijn schoenen online besteld. Dit heeft een aantal voordelen, namelijk: de schoenen worden duidelijk omschreven in de beschrijving, denk hierbij aan de gebruikte materialen, hakhoogte, schachthoogte en dergelijke. Daarnaast heeft een online schoenenwinkel een online chat waar je kosteloos al je vragen kan stellen. Bij de meeste webshops is dit helaas niet het geval en als je wilt bellen, dan moet je gebruik maken van een duur servicenummer. Daarnaast kan je de schoenen gratis retourneren, als je ze niet mooi vindt. Je hebt 30 dagen zichttermijn. Uiteraard was de prijs ook zeer scherp!

Admin
Geen reacties
Geplaatst in:
Blog